Guiden-online.dk vil fremadrettet ikke kun fokusere på guides, men ligeledes give dig gode top 10 lister.

Vi har tidligere set på top 10 skønhedsshops målrettet kvinder, og i denne omgang fokuserer vi på tøjshops til mænd. 

De 10 bedste tøjshops for mænd

Det er klart, at en topliste altid bliver lavet ud fra en række kriterier og subjektive vurderinger. Alt andet er nærmest umuligt, så det gælder ligeledes for denne liste.

Toplisten er lavet ud fra 4 parametre; Udvalg, brugervenlighed, serviceniveau og pris.

1. Zalando

Zalando var de første på markedet med deres gratis fragt og bytte. Det er en unik konkurrencefordel, der efterhånden er blevet kopieret af flere konkurrenter, men det skal vi kun være glade for som forbrugere.

Zalando er med deres gratis bytte, enorme udvalg og overskuelige webshop, på listens 1. plads.

2. Smartmen

Smartmen kan minde om Zalando, selvom deres udvalg er forskelligt. Smartmen er nu ligeledes begyndt med gratis bytte, hvilket gør det ekstra attraktivt at handle i deres tøjshop.

En e-mærket og meget brugervenlig webshop, der med over 200 mærker er blandt de største. Bemærk det er en del af Smartguy.dk.

3. Miinto

Miinto er et rigtig godt koncept, der samler landets mange butikker, på én hjemmeside. Det betyder at du kan finde herretøj du ikke finder i andre webshops på nettet.

Alene dette er en stor fordel, ligesom deres shop er e-mærket og meget overskuelig. En fortjent 3. plads med over 300 tøjbutikker i sortimentet.

4. Carhartt

Carhartt virksomheden startede med at fokusere på arbejdstøj, men er nu mindst lige så aktive inden for det smarte og moderne herretøj.

De tilbyder gratis fragt, har ekstremt gode anmeldelser på Trustpilot og så finder du næppe mere holdbart tøj som mand. En sikker 4. plads.

5. Kaufmann

De fleste mænd, specielt ældre, kender alt til Kaufmann og deres produkter. I modsætning til mange andre webshops, har de mange fysiske butikker i hele landet.

Det giver dig muligheden for at prøve tøjet inden du køber. Deres tøjshop er som deres sortiment og butikker, smart og stilfuldt.

6. Nelly.com

De fleste forbinder nok Nelly med en shop for kvinder, men de har faktisk et godt udvalg af herretøj også.

Webshoppen kan man ikke sætte en finger på. Den er stilren, brugervenlig, flot og nem at navigere rundt i. Det er kun detaljer som ingen gratis bytte og mindre udvalg, der adskiller dem fra toplistens top 3.

7. Tøjeksperten

Tøjeksperten er et kendt brand i Danmark med deres over 70 butikker i alle større danske byer.

Deres tøjshop er velfungerende, men ikke lige så lækker som de bedste, ingen gratis bytte og ikke samme enorme udvalg. Derfor rækker det kun til en 7. plads. Til gengæld har de fået Cristiano Ronaldos undertøjsserie CR7 i shoppen, hvis det kan friste?

8.Boozt

Boozt er en tøjshop med lidt af hvert. De har tøj, sko, en lang række brands og endda børnetøj. Sortimentet er ikke i toppen inden for herretøj, men fortjener alligevel en plads på denne topliste.

Deres shop er nem, overskuelig og så har de ofte gode tilbud og rabatter. Det giver en 8. plads.

9. Mr.

Mr. er specielt for den ældre og meget stilfulde mand. Deres webshop har dog ikke noget prangende udvalg, relativt set, og så er det markant sværere at komme igennem købsprocessen.

Deres leveringsforhold er heller ikke lige så gunstige, så det bliver kun til en 9. plads for Mr.

10. Ukendt?

I modsætning til klassiske top 10 lister er vores ukomplet. Vi vil nemlig rigtig gerne have dine inputs. Hvem mangler på listen og hvem bør tilføjes?

Kontakt os gerne eller skriv din kommentar nedenunder artiklen, med gode argumenter for hvem der skal tilføjes.