Den japanske spise bestående primært af rå fisk, ris og grøntsager har aldrig været mere populær i Danmark. Vi har virkelig taget sushi til os, så det nu kan prale af at være favoritspise hos rigtig mange.

Men hvor finder du den allerbedste sushi i København i 2021? Det hjælper vi dig med at finde ud af lige her, så du kan finde den bedste sushi, i nærheden dig.

De 10 bedste sushi steder i København

Her får du listen over de bedst bedømte sushirestauranter i København, så du kan finde frem til favoritterne. Du kan også se, hvor du kan finde restauranterne henne, og hvilket prisniveau du kan forvente at få. På den måde får du nemt overblik over dine muligheder, når du skal på jagt efter den bedste sushi i København.

 1. Damindra: En mere luksuriøs sushioplevelse finder du nok ikke i Danmark. Her er virkelig kælet for menuen og de japanske traditioner, når du besøger restauranten på Holbergsgade i Indre by.
  • Prisniveau: højt
 2. Hatoba Sushi: God stemning, hyggelige omgivelser og ikke mindst sushi i bedste kvalitet. Det er noget af det, restauranten på Islands Brygge har at byde på.
  • Prisniveau: moderat
 3. Restaurant Uma: Asiatisk gourmetmad og sushi, som bare smelter på tungen. Restauranten på Nørre Farimagsgade leverer virkelig høj kvalitet over hele menuen.
  • Prisniveau: moderat
 4. Sushi Lovers: En enormt hyggelig restaurant i Torvehallerne, hvor du kan spise lækker sushi i dejlige omgivelser. Her kan du også købe råvarer med hjem eller deltage i lav-selv-kurser.
  • Prisniveau: moderat
 5. Karma Sushi: Endnu en sushikæde, som leverer et stort udvalg af velsmagende varianter. I København finder du den på Trianglen på Østerbro samt på Nyhavn.
  • Prisniveau: moderat
 6. Sticks’n’Sushi: Den berømte kæderestaurant har hele 22 restauranter fordelt på København, London og Berlin. I København finder du restauranten i Tivoli, på Nansensgade og Borgergade i Indre by, på Østerbro, Frederiksberg, på Istedgade, i Valby og på Amager.
  • Prisniveau: moderat
 7. Sachi Sushi: En klassisk sushirestaurant med alle favoritterne på menuen. Find den i Indre By eller i forstæder omkring København.
  • Prisniveau: moderat
 8. Selfish: I København N finder du denne skønne sushirestaurant, som også byder på virkelig lækker take away, hvis du vil nyde den derhjemme.
  • Prisniveau: moderat
 9. Nørregade Sushi: Velsmagende mad til fornuftige priser. Lyder det som noget for dig? Så besøg restauranten i Indre by og prøv f.eks. deres all you can eat sushi.
  • Prisniveau: moderat
 10. Kanagawa Sushi: En enorm stemningsfyldt og hyggelig restaurant med god service. Prøv den Vesterbrogade.
  • Prisniveau: moderat

Se også: Brunch guide for København

Nye sushi steder du skal kende til

Der åbner hele tiden nye sushikøkkener i København, og derfor kan listen hurtigt ændre sig i takt med, at der kommer nye spillere på markedet. For eksempel åbnede Sushi Tsukiji sidste år i Indre by, og den har hurtigt fundet sin plads blandt favoritterne. Men imponerende anmeldelser fra både gæster og kritikere har de overbevist alle om, at de hører til blandt de bedste sushirestauranter i København.

På listens 10. plads ligger Kanagawa Sushi, som heller ikke har eksisteret særlig længe. Her får du mad tilberedt af kokke fra bl.a. Michelin-restauranten Kiin Kiin, og deres selvsikre og moderne stil er en sikker vinder. Derfor kan det sagtens være, at vi med tiden ser virkelig fede restaurant stige op ad listen.