Kontakt

Har du spørgsmål eller henvendelser kan du kontakte os via kontaktformularen eller på info@guiden-online.dk. Vi vil forsøge at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Du er velkommen til at ønske flere guides, som vi skal kaste lys over, eller skrive hvis du selv har en guide du vil have tilføjet til samlingen. Guiden-online.dk skal være den bedste vejviser på nettet, med råd og tips, inden for en lang række områder.

 

Om Guiden Online

Guiden-online.dk er din portal fyldt med guides på en lang række områder. De fleste artikler vil have Internettet som centrum. Det betyder at vores guides vil give dig nemmere adgang til brug af nettet og de mange services og muligheder du finder.

Guiden-online.dk er altid åben for gæstebloggere der ønsker at skrive interessante guides, eller hvis du har et emne som vil skal se nærmere på.

Vi ønsker at være din vejviser online og har du forslag til nye guides, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

CSR og miljø

Vi går meget op i både CSR og miljøet, der er to helt centrale forhold i samfundet. CSR bør være en del af alle moderne arbejdspladser, mens alle virksomheder bør gøre en markant indsats for klimaet. Danske virksomheder menes at udlede omkring 91% af Danmarks CO2-forbrug, så det siger alt om, at det danske erhvervsliv bør gå forrest.

Vi er helt overbeviste om at et vedvarende CO2-fokus og faste rammer for erhvervslivet i hele Europa er afgørende for, at få skabt den nødvendige forskel. Når det er sagt, må den enkelte virksomhed og dansker gøre en forskel, hvor de kan. Hos Guiden Online betyder det helt lavpraktisk, at vi eksempelvis tager cyklen og den offentlige transport i det daglige, krydret med digitale løsninger, der gør vi sjældent har brug for printeren.

CSR Stop Papirspild Støt Klimaet

Her holder vi til