Der er kommet rigtig mange webshops på nettet, der tilbyder en bred vifte af skønhedsprodukter. Det kan derfor være svært at skelne imellem disse, deres kvalitet og serviceniveau.

Guiden-online.dk har derfor set nærmere på en række af de bedste skønhedsshops online og lavet vores egen top 10. Vores top 10 liste dækker shops inden for alt fra parfume, til negle, makeup og meget mere.

Du kan derfor få stor gavn vores top 10 over skønhedsshops. De er vurderet ud fra parametre som udvalg, kvalitet, service og pris.

Toplisten – de 10 førende shops med skønhedsprodukter

1. Matas – Bredt udvalg og god kvalitet

Alle danskere kender til Matas, der med 266 landsdækkende butikker er bredt præsenteret på markedet. Det er de ikke uden grund, for de har et enormt sortiment af parfume, skønheds -og plejeprodukter.

Det er derfor helt naturligt de indtager listens 1. plads. Selvom det vel og mærke er for standarden på deres webshop, der findes på www.Matas.dk.

2. B4beauty – Nr. 1 inden for negle

B4beauty har alt inden for negle. Leder du efter kunstige negle som akryl negle eller med gele, vil det derfor være shoppen du skal lede i.

Ikke nok med at de har et stort sortiment af flotte negle, de har alle former for tilbehør og produkter du måtte få brug for til.

3. L’oreal – because you are worth it

De fleste kender til selskabet L’oreal og deres slogan; because you’re worth it. De har rigtig mange af de førende internationale brands, på en lang række områder.

Lancôme, Giorgio Armani, Biotherm, Yves Saint Laurent og mange flere. Der kan ikke vær tvivl om at L’oreal fortjener at være på toplisten, med så mange produkter i topkvalitet.

At de ikke kommer listen skyldes, at deres webshop/hjemmeside L’oreal.com ikke er på dansk eller særlig brugervenlig for dig som køber. Du kan vælge at købe deres produkter via diverse forhandlere.

4. Billigparfume.dk – Nr. 1 inden for parfume i DK

Billigparfume.dk er et godt sted at handle dufte. De har et godt udvalg af parfume til både mænd og kvinder, samt alle de førende mærker på markedet.

Det bliver suppleret af en god kundeservice, der giver dig svar på alle spørgsmål. Dertil kommer yderst fornuftige priser

5. Ole Henriksen – vores danske skønhedsguru

Man kan ikke lave en top 10 liste over skønhedsshops, uden at nævne vores egen Ole Henriksen. Han er kendt for sine fantastiske produkter i både USA og Danmark.

Han er udelukkende på listen på grund af kvaliteten i hans produkter, snarere end for hjemmesiden olehenriksen.com. Den er nemlig ikke noget unikt.

6. Med24 – Nr. 1 inden for sundhed og velvære

Med24.dk er en dansk webshop med det meste inden for velvære, pleje og sundhed. På den led adskiller de sig altså væsentlig fra de andre shops på listen.

Leder du efter sundheds -eller velvære produkter vil det helt sikkert være et godt sted at lede. De tilbyder tilmed gratis vareprøver.

7. Feelunique.com – Alle de bedste skønhedsbrands

Feelunique er en engelsk webshop med alle de førende brands og til lave priser. Udover lave priser og et godt udvalg, tilbyder de en rigtig venlig og imødekommende kundeservice.

Leveringstiden kan være en ulempe, men et godt sted at shoppe rundt.

8. Lookfantastic – engelsk butik med enormt udvalg

På Lookfantastic.com finder du et rigtig stort udvalg af alt fra make up til hudpleje -og hårprodukter. Den største årsag til at de indtager en 8. plads er deres gratis levering, til HELE verden.

9. Rawmakeup.dk – Godt udvalg af make up

Rawmakeup er en overskuelig webshop med et bredt udvalg af økologiske og naturlige skønhedsprodukter. De er solide på mange områder og det indbringer dem en 9. plads på listen. De har i skrivende stund fri fragt ved køb over 499,- kr. som det ses i de fleste shops.

10. Ezzence – økologiske hårdprodukter

Ezzence adskiller sig markant fra flere webshops ved at tilbyde produkter med fokus på økologi. Det kommer til udtryk i deres økologiske hårprodukter, for dem der foretrækker dette.

 

Du kan forhåbentlig få glæde af vores top 10 over skønhedsshops på nettet. Synes du vi mangler noget, eller vil du foreslå en rettelse, er du velkommen til at kommentere nedenfor.