I den travle juletid er det ikke altid nemt at finde på julegaver til mænd og kvinder. Specielt hvis du skal på gavejagt uden en ønskeliste i hånden.

Guiden-online.dk forsøger med denne artikel at gøre gavejagten nemmere for dig. Det gør vi ved at give dig 10 gode julegaveideer til både mænd og kvinder. Ideer der vil passe til de fleste.

10 Julegaveideer til mænd

Mange mænd gider ikke lave ønskelister og ellers får du en liste med kun 3-4 ønsker. Det er ikke ligefrem nemt. Vi har derfor lavet en top 10 over gode julegaveideer til mænd.

Listen appellerer bredt og vil glæde de fleste typer mænd. Uanset om vedkommende er 22 eller 46 år.

1. Playstation 4

Der er ingen tvivl om at Sony’s ledelse har gennemtænkt lanceringen af den nye Playstation 4 godt og grundigt.

Det er derfor ikke tilfældigt at den bliver lanceret tæt op til julen, hvor der skal købes gaver i stor stil. En naturlig gaveidé som sikkert er på ønskelisten hos rigtig mange mænd.

2. Musikhøjtalere

Musikhøjtalere findes i mange varianter. I dette tilfælde tænkes der på de varianter, hvori der kan placeres en iPhone. En transportabel højtaler med andre ord. Eller de smarte højtalere, der kan tåle vand, så de kan medbringes i poolen/på stranden.

En julegaveidé de fleste mænd mangler og vil blive rigtig glade for.

3. Barbermaskine/trimmer

Mange mænd barberer sig mange gange om ugen og derfor er det vigtigt, med godt udstyr. Alt efter om personen benytter trimmere eller barbermaskiner, bør du give ham én af disse.

4. Undertøj 

Undertøj kan lyde kedeligt, men er det bestemt ikke. Det er derimod en gave, som mange mænd vil blive glade for.

De fleste mænd er ikke dygtige nok til at købe nyt og få udskiftet gammelt undertøj, hyppigt nok. Derfor vil undertøj blive vel modtaget hos mange.

5. Fodboldstøvler

Er manden en passioneret fodboldstøvler, vil et nye par støvler, blive modtaget med åbne arme. Vær ikke bange for at han allerede har et par, for fodboldstøvler holder sjældent længere end 6-10 måneder.

6. iPad mini

De fleste danskere har efterhånden smartphones, mens færre render rundt med iPads. Mangler manden en tablet, bør du give ham en iPad mini. Den er fiks, rigtig lækker designmæssigt og kan købes for kun 2.229 kr. online.

Det er ikke en billig julegave, men kan trods alt finansieres, hvis flere er sammen om gaven.

7. Solbrillespejl

Dette solbrillespejl er perfekt for den rigtige drengerøv. Gider han ikke have et almindeligt eller mere feminint spejl, så er spejlet her, det helt rigtige valg.

8. Oplevelsesgaver

Mænd elsker action og eventyr. Det har du muligheden for at give ham, ved at købe gavekort eller gaver på Oplevelsesgaver.dk. Der er mange muligheder og det vil helt sikkert blive værdsat.

9. Cremer og parfume

Ja, så har du hørt det med! Cremer og parfumer vil rent faktisk være et godt valg, specielt for ældre mænd over 40 år.

Det kan være fugtighedscremer eller en ny god parfume. Er manden forfængelig som person, vil det være et fornuftigt valg.

10. Sjove sko strømper

Den idé er nok snarere en sjov gave, end en dyr og seriøs en. Ikke desto mindre kan det gøre indtryk på modtageren og som minimum, får I et billigt grin.

 

10 Julegaveideer til kvinder

Nu gælder det julegaveideer til kvinder, selvom de fleste vil have rigeligt med ønsker på listen. Ikke desto mindre er improvisation ofte en glædelig overraskelse.

1. Kjoler og toppe

Kvinder elsker at shoppe og for nogle overgås det kun af én ting; når andre har shoppet tøjet for en.

Der er mange butikker og webshops, med et stort udvalg. Vi har gjort en del af forarbejdet og fundet en rigtig smuk kjole fra Laona. Perfekt til kvinden med en flot figur.

Du kan bl.a. finde kjolen på Zalando, hvor du i øvrigt kan finde mange kjoler og toppe.

2. Flotte armbånd, øreringe eller halskæder

Kvinder elsker smykker og kan ikke få for mange af dem. Vælger du at give et flot armbånd eller nye øreringe, vil du helt sikker blive populær.

Du kan finde armbånd mange steder, men vi anbefaler du starter din søgning på Chanti.dk, hvor du kan spare op til 70 %.

3. Parfume

Kvinder går meget op i hvordan de dufter og derfor vil parfumer være en god julegaveidé til kvinder. Husk på, at det kræver kendskab eller god lugtesans, at kunne udvælge den rette variant.

4. Negle startpakke

Negle er bare ét område, hvor kvinder elsker at gøre noget ekstra ud af sig selv. Gælder det for din veninde, kone eller kæreste, vil en negle startpakke være et godt valg.

Det er en atypisk gave, der vil overraske de fleste positivt. Det er derfor listens nr. 4.

5. Sko

Hvilke kvinder elsker ikke at have mange sko i garderoben? Har du lyst til en “sikker” julegaveidé, bør du købe et par sko.

På den negative side er, at hun sikkert allerede har mange og derfor ikke vil få fuld glæde af din gave.

6. Lækre delikatesser

Er kvinden glad for delikatesser og madlavning, bør du give hende en spiselig gave. Eksklusive produkter i høj kvalitet og med god smagsnuancer. Ikke det du finder i det nærmeste supermarked.

Et af de bedre steder at finde spiselige gaver er hos Chaya.dk.

7. Bøger

Elsker modtageren at læse, kunne bøger være et oplagt valg. Der findes mange gode krimier, romantiske bøger etc. Udvalget er stort, så der bør være noget for enhver.

8. Køkkengrej

Køkkengrej er rigtig populært hos kvinder, men en noget kedelig gave. Det er den eneste grund til, at det kun kommer ind som nummer 8 på listen. Muligheder er uendelige.

9. Brugskunst til hus og have

Kender du til kvinder der elsker brugskunst, keramik og søde ting. Så vil brugskunst til huset eller haven, være en fin idé.

Med fare for at generalisere, er det nok en gaveidé der primært er for kvinder over 40 år.

10. Dameundertøj

Dameundertøj er ikke altid en passende julegave. I hvert fald ikke hvis det kommer fra svigerfar, eller hvis hele familien ser dig pakke frækt undertøj op fra kæresten.

Så selvom det er en god julegaveidé skal du give den med omtanke og kun hvis det er præsentabelt undertøj.