I dagens artikel fra Guiden-online er fokus på ét enkelt, men godt tip, der kan være med til at styrke virksomhedens grønne profil. Et initiativ der kan få din hjemmeside til at fremstå miljøvenlig og derved skabe en bedre relation til dine kunder og samarbejdspartnere.

Initiativet hedder Ingenco2.dk og hvis du ikke allerede kender til det, er det på høje tid. De CO2-neutraliserer nemlig hjemmesider, til glæde for miljøet. Mere om det her.

Gør din hjemmeside “grøn”

Miljøvenlighed og “grønne” aktiviteter er i høj kurs disse dage, med god grund. For hvis vi ikke tager os af kloden, kan det få fatale konsekvenser. Mange danske virksomheder har derfor gjort en masse i måden hvorpå der fremstilles, pakkes produkter og i den daglige gang på arbejdspladsen.

Styrk virksomhedens grønne profilÉt område hvor der kan gøres mere uden større besvær, er ved at gøre firmaets hjemmeside miljøvenlig. Med det omtalte Ingenco2 initiativ, bliver hjemmesidens CO2-forbrug nemlig neutraliseret via deres grønne projekter.

Når du tilmelder dig hos dem, sker det ud fra antal sidevisninger. Det er klart, at jo flere besøgende du har, desto mere CO2 bliver der forbrugt. Priserne svinger herefter, da mange sidevisninger, kræver flere projekter (en større indsats).

Søndagens tip er derfor, at du får styrket virksomhedens grønne profil, ved at tilmelde dig hos dem. Det koster ikke alverden og effekten det kan få over for dine kunder og konvertering (hvis du driver en webshop) er positiv.

Du kan tilmelde dig Ingenco2 her og se mere.

Stærkere relationer og bedre konvertering

Det er altid svært at vide hvilken effekt som en Ingenco2 certificering eller E-mærket kan have på din hjemmeside og dens konverteringsprocent. Det skal afprøves og testes, før du kender til svaret.

Men uanset hvad, vil din virksomhed blive og fremstå mere miljøbevidste, og det bør kun styrke relationerne til dine samarbejdspartnere og kunder. Vi har aldrig hørt det modsatte skulle være tilfældet.

Efter tilmelding, får du tilladelse til at bruge det certifikat du ser længere oppe og som du kan se på Ingenco2.dk. Ved at placere det tydeligt på din hjemmeside, kan du derved sende et tydeligt signal til interessenterne.

Vi håber du tager imod dagens tip fra Guiden-online.dk. Det er en god mulighed for at styrke virksomhedens online platform, uanset om det er en webshop, firmaside eller en blog.