Jagten på lave priser og tilbud er et tema for mange danske familier. Enten fordi budgettet er presset, eller fordi man gerne vil lave en god handel.

Der er mange muligheder for at opnå store besparelser og finde lave priser online. Det gælder bare om at benytte de rigtige tjenester.

I denne artikel ser Guiden-online.dk derfor nærmere på hvordan du finder de laveste priser og bedste tilbud på markedet. Vi giver dig gode råd og tips til klog og prisvenlige shopping på nettet. 

Sammenligningstjenester du skal kende til

Når du skal finde de laveste priser online kommer du ikke udenom diverse sammenligningstjenester. De er med til at skabe overblikket og gøre dig klogere på, hvem der tilbyder dig den bedste pris.

Vi vil derfor præsentere dig for 3 gode af slagsen, som du helt sikkert bør kende til, alt efter hvad du skal købe eller finde.

Kelkoo

Kelkoo er en prissammenligningsside hvor du finder tusindvis af produkter på en lang række områder. Det gælder uanset om du skal finde tøj, mobiler, hvidevarer på nettet. Kelkoo.dk fungerer ved at du finder frem til det produkt du gerne vil købe og så har de indhentet aktuelle priser.

Det gør det nemt og overskueligt at udvælge den billigste, eller næst billigste, hvis du foretrækker en særlig webshop.

ST Lån

ST Lån er en prissammenligningstjeneste med særligt fokus på online lån. De hjælper danskere med at få det forkromede låneoverblik og med at vælge den bedste løsning, ud fra ens økonomiske situation.

Det er guld værd i en tid hvor mange har økonomiske vanskeligheder og hvor mange, særligt unge, har et begrænset kendskab til økonomiske termer og begreber. Noget der er afgørende, når du skal finde frem til det bedste lån online.

Der kan være mange tusinde kroner til forskel, fra forbrugslån til forbrugslån, så det er bestemt værd at bruge tid på at sammenligne. Både før du ansøger og efterfølgende, når den laveste ÅOP skal identificeres. Det kan du få hjælp til via www.stlaan.dk.

EDB priser

Sidst, så ser vi nærmere på EDB priser. Elektronik er en af de mest solgte forbrugervarer på nettet og de er ofte forbundet med høje omkostninger. Så der vil være mange penge at spare.

Edbpriser.dk er en sammenligningsside med målrettet fokus på forbrugerelektronik. De har en smart feature der gør, at du kan indsætte dine krav til produktet, hvorfra der fremkommer relevante computere, printere, kameraet etc. Det gør du målrettet kan sammenligne priser på produkter der matcher dine behov og udvælge den billigste.

 

Det skal nævnes at der er flere sammenligningssider på nettet, men vores 3 udvalgte udbydere kan hjælpe dig med langt det meste.

Alt i alt er prissammenligningssider og services blevet en væsentlig del af e-handlen. De er forbrugernes ven og til stor hjælp. Så brug dem – de er til for det samme.