At have neglelak på, ser stadig rigtig pænt ud til kvinder. Det kan pifte ethvert outfit op, og giver altid lidt ekstra. Men det er ikke alle der har lige nemt ved at lægge neglelak på korrekt vis, så resultatet bliver flot.

Det kan endda være at du er nybegynder og har brug for et par gode råd. Guiden-online har derfor lavet en guide til at lægge neglelak, der gerne skal hjælpe dig på vej.

Det handler om at være præcis og ikke ryste for meget på hånden. Men der skal faktisk ikke så meget til for at gøre det hele nemmere for dig selv. Med nogle gode fif forbliver din lak pæn i meget længere tid.

De findes i et hav af forskellige nuancer, og passer til alt fordi de er så enkle og diskrete at se på. De gør dit udseende mere elegant og stilfuldt, så bare find den tone du synes matcher bedst til din hudtone. Eller bare find den du synes bedst om.

Når du skal lægge lakken, så lad altid den hånd du lakerer negle på hvile mod noget så du undgår at ryste så meget. Brug tre strøg til at lægge lakken, et i midten og et på hver side af neglen. Sørg for at have ca. 2 mm fri i hver side, så virker dine fingrer længere og slankere. Det er tålmodighedsarbejde, og bliver pænest hvis du lægger tynde lag ad flere omgange, og lader hvert lag tørre først.

 

Sådan lægger du neglelak

Husk 5 basale råd

Fil neglene i form
Skub forsigtigt neglebåndene tilbage inden du begynder. Neglebånd er den kant der sidder i bunden af din negl. Så bliver overgangen mellem negl og finger helt skarp. Din lak holder bedre, fordi dine bånd nemt skaller af, og kommer du lakken ovenpå skaller den også af. Du kan investere i neglebåndsfjerner eller -olie, men det kan også foregå uden.

Forlæng neglelakkens levetid
Mange har problemer med at deres neglelak skaller af næsten lige efter at de har lagt den. Men hvis du starter med at polere neglene med en buffer, og derefter tørre dem med en vatrondel med neglelaksfjerner på, så binder lakken meget bedre fast. Men husk kun at polere dem højest en gang om ugen, da du sliber det øverste lag af din negl af.

Ret lakken
Lykkedes det dig ikke at lægge neglelakken uden der kom noget ved siden af er det hurtigt at komme af med igen. Du kan købe en pen til at fjerne alt det overskydende lak. Men har du ikke en pen, så kan det gøres med en vatpind dyppet i neglelakfjerner.

Læs også: Top 10 over skønhedsshops online

Beskyt lakken
En god investering er en overlak. Uanset om din neglelak er billig eller dyr, så holder den meget længere hvis du slutter af med en god overlak. Det er også en fordel at starte med en underlak, så du undgår at misfarve neglen.

Tør neglene
Din lak tørre ikke hurtigere ved at vifte med hænderne, invester i stedet for i produkter som en lak, eller olier. Men det er stadig en god ide at vente med at lave alt for meget indtil de er tørre.

 

En udbyder som B4beauty er eksperter i alt inden for kunstige negle og de tilbyder endda kurser. Hvis denne guide ikke er nok for dig, kan du derfor overveje at tilmelde dig ét af disse. Det vil særligt være for trænede, der bare gerne vil blive endnu bedre.

Relateret indlæg: Sådan får du flotte negle

 

Video om hvor nemt det kan gøres

Til sidst har vi fundet en god video frem der viser, hvor nemt det rent faktisk kan være at lægge neglelak. Se den her: