Når du går i gang med at skulle indrette dit nye bryggers, er der nogle ting der er rigtig gode at få på plads før, under og efter indretningen.

Så får du mest muligt ud af dit nye bryggers, og kan være helt tilfreds med resultatet allerede fra den første dag. Et bryggers kan meget hurtigt blive et kedeligt og trist rum, hvis ikke du giver det lidt liv og varme, og gør det til et rum som du har lyst til at opholde dig i.

I vores guide til indretning af bryggers, får du 5 helt håndgribelige råd. 

5 gode råd når du indretter dit bryggers

1. Skab stemning med farver og mønstre

Det er vigtigt at du fra starten af skaber en hyggelig stemning i rummet, for eksempel med nogle dejlige farver eller mønstre. Men hvis du ikke er så meget til den slags, kan du også sagtens få en hyggelig stemning og skabe liv med et par planter eller blomster, eller måske nogle gardiner. Du bestemmer selv hvilken stemning du gerne vil have frem og hvordan.

2. Få plads til det basale

Du skal først og fremmest sørge for at få plads til de mest basale ting. Vaskemaskine og tørretumbler kan stå ovenpå hinanden og kun fylde det halve, og hvis der er rigtig mange rør i dit bryggers, så sørg for at det er den side der kan stå mest muligt frit og luk rørene inde i et skab som du bruger til opbevaring.

Få et stort varmeskab på plads både til våde sko og overtøj. Det sparer dig for at det hele ligger og flyder, og gør gulvet og borde våde. Det er også en rigtig god ide at få en vask med bordplads op. Hvis du så har grøntsager eller andet med ind fra haven, slipper du for at svine hele køkkenet til, generelt er det bare praktisk at have en vask i dit bryggers og flisegulv der er nemt at rengøre.

3. Udnyt pladsen med skabe

Et bryggers er som regel ikke husets største rum, og derfor er det en rigtig god ide at udnytte rummets vægge, og få en masse pæne skabe op i forskellige størrelser. Så er det meget nemmere at få plads til det hele, og i det hele taget spare på pladsen, uden at det bliver for rodet.

4. Store spejl på væggen der.

Gør plads til et stort spejl i dit bryggers, så du altid har mulighed for at se dig selv i fuld størrelse, og dine gæster kan også se sig selv når de kommer udefra. Det er bare en rigtig god ide at lave plads til et spejl i bryggerset, så dig og dine gæster altid har et sted at se når de kommer ind fra blæsevejret eller vinterkulden.

5. Få lavet et lyst rum

Et bryggers kan hurtigt virke småt og koldt, men når du skal til at planlægge indretningen, så tænk på hvordan du bedst muligt skaber et lyst rum. Tænk i hvid eller lyse farver, både på væggene, i skabene og på alle de andre ting du kommer ind i rummet. På den måde kommer rummet hurtigt til at virke både større og mere hjemligt.