Der findes rigtig mange guides på nettet og nok flest om emnet tøj og shopping. Det er på ingen måde vores hensigt at kede dig med, hvilke type kjole du bør købe eller hvilke farver der er moderne netop nu.

Vi vil derimod give dig vores bedste råd og anbefalinger. Dels til de førende tøjshops online, efter vores begreber, og ikke mindst tips til hvad du bør tjekke, hvis du vælger at shoppe hos en ukendt udbyder. Læs med her. 

3 tjek inden køb

Lad os starte med noget af det vigtigste først. For det hænder at vi støder på stærke tilbud eller nye webshops vi ikke rigtig kender til. Det kan være fristende at handle hos dem, men desværre findes der også mange svindlerfirmaer og fupsider.

DR.dk bragte tidligere en historie om at hver 10. webshop i Danmark er et fupfirma. Det giver godt nok stof til eftertanke, når man tænker på at e-handlen bare buldrer afsted og med imponerende vækstrater.

Du bør derfor være bevidst om følgende 4 ting, inden du køber hos en helt ny og ukendt shop:

  1. Tjek firmanavnet på Google.
  2. Tjek shoppen ligger på en https:// forbindelse.
  3. Tjek om der står kontaktinfo, CVR og andre virksomhedsoplysninger på siden.
  4. Tjek Trustpilot anmeldelser.

Hvis du kan sætte flueben ud fra alle disse 4 ting, kan du med ro i sindet handle. Specielt punkt tre vil være manglende i mange af de fupshops der findes på nettet.

Tøj til kvinder og mænd

Nu til de webshops vi kan anbefale og vi starter med at se på vores personlige favorit, inden for tøj til kvinder og mænd. Navnet er Zalando og vi vil her begrunde hvorfor vi mener det bør være én af dine faste favoritter.

  • Gratis levering og returret
  • Stort udvalg
  • Konkurrencedygtige priser
  • Næsten alle de førende mærker

Tøj til børn

Inden for børnetøj og babyting er antallet af webshops ikke lige så stort, i hvert fald ikke dem der har specialiseret sig på området inden for tøjmode til babyer og små børn.

En af dem er IsadisaKids hvor de tilbyder dansk designet børnemode med fokus på økologisk børnetøj. En webshop med mange af de mest populære tøjmærker til baby og børn, et bredt udvalg og rigtig skarpe priser.

Det sammen kan i den grad sige om Børneloppen. Her finder du genbrugt babytøj og børnetøj til en brøkdel af normalprisen, så bestemt et godt sted at handle som børnefamilie.

Vi håber du kan få glæde af vores guide, ikke mindst til at få tjekket de steder du handler. Det er klart, at vores anbefalinger er lavet med et subjektivt udgangspunkt. Der er mange gode steder du kan benytte, men disse steder går du aldrig galt i byen.

Har du en favoritshop?

Hvis du selv har en favoritshop, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid åbne for feedback og kommentarer fra vores besøgende.