Hvad er et hjem uden gadgets? Der er mange gode egenskaber og fordele ved at bruge gadgets i hjemmet, når man skal indrette og skabe et mere personligt hjem.

En af de klare kendetegn er at de gør indretningen mere unik og speciel. Alle har møbler, alle har hvidevarer, køkkenting, men hvor mange har de bedste og fedeste gadgets?

Guiden-online.dk har set nærmere på mulighederne og lavet en god top 5 over fede gadgets. Læs mere her. 

Top 5 fede gadgets til hjemmet

Vi har fundet 5 fede gadgets frem til dig og lavet en god top 5. Du kan helt sikkert finde inspiration i vores forslag, hvis du gerne vil have skabt et mere specielt og personligt hjem. Ellers hvis du bare vil imponere vennerne.

1. Smart magnet nøgleholder

Vi kender alle sammen problemet. Man får lagt nøglerne et sted og har nu svært ved at finde dem igen. Denne smarte magnet nøgleholder er en god løsning på problemet.

Du får et fast sted at hænge dine nøgler og så ser det rigtig cool ud. Det er jo netop derfor du bør bruge gadgets i hjemmet. For at skabe et mere smart og personligt hjem. Vi mener at denne nøgleholder er et fantastisk alternativ til små kurve og skåle, hvor mange danskere vælger at anbringe nøglerne.

2. Tablet holder

Vi har efterhånden alle en tablet liggende i hjemmet, specielt iPads er blevet udbredte i Danmark. Er du en af mange, kender du helt sikkert til behovet for at have en holder til den.

Ikke at din tablet konstant kan skal være i holderen, men det er en god mulighed. Selve holderen er fundet hos Gearspot.dk og står til en pris på 299 kr. Det er ikke alverden. Designet er stilrent og i klassiske Apple manér.

Hvis du leder efter andre Apple produkter eller tilbehør, kan vi anbefale du besøger Humac.dk – en af de førende Apple forhandlere i Danmark.

3. Wifi badevægt

En rigtig fed badevægt fra Made4Men, der har et ret pænt design kombineret med en lang række smarte funktioner. Den måler ikke kun din vægt, men søvn og hjerterytmen. Det er altså mere end bare en vægt.

Alle hjem har en badevægt stående, så hvorfor ikke gå efter en smart variant, der er flot og med mange smarte features? Vi er i hvert fald vilde med den på Guiden-online.dk.

Vi har fundet badevægten hos Made4Men.

Du kan se en video om hvordan den fungerer nedenfor:

 

4. Grillforklæde med mange funktioner

Et forklæde behøves ikke altid kun have én funktion; at beskytte tøjet mod snavs. Det er multiforklædet et godt bevis på. Det rummer nemlig lommer til ketchup, rengøringsmidler og øl.

Hvad mere kan man forvente når der skal grilles? Vi kunne ikke dy os for at tage dette cool grillforklæde med, nu når vi går ind i grillsæsonens højtid. Imponer venner og bekendte med det smarte forklæde. Du kommer til at have det hele ved hånden – selv bajerne!

Grillforklædet er fundet på Skoop.dk.

5. Popcornmaskine med retro-look

Hvem siger at popcornmaskiner ikke kan være fede i deres udtryk. Det mener vi at denne gadget er et perfekt eksempel på. Det er en helt klassiske popcornmaskine, som man kender dem fra butikkerne, men med et smart retro-look.

Helt klart en af de bedste gadgets til hjemmet, hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af køkkenindretningen. Ja og så er det vel meget blæret, når man har nogle på besøg! Popcornmaskinen kan findes på Skoop.dk.