Fald ikke for fristelsen ved at købe et for stort møbel, kig realistisk på rummet. Husk, at der skal være luft omkring møblerne, da det får rummet til at virke større. Kig på husets øvrige stil, og tænk badeværelset eller køkkenet ind, så det hele hænger sammen.

Tænk i funktionalitet og praktik, så rummet fungerer i hverdagen. Vælg løsninger, der gør det nemt at holde orden. Der er mange centrale overvejelser og derfor har Guiden-online.dk valgt at give dig en god indretningsguide. Start med at kigge på møblet udefra – overfladen. Overfladen på møblerne er essentielle, en af de mest populære overflader er i øjeblikket noget der kaldes gummilak. Det betyder, at møblerne er lakeret med en fugtbestandig lak, der giver den matteret og nærmest fløjsblød overflade, der er behagelig at røre ved.

Gå ikke efter det største møbel for enhver pris, selvom det kan være fristende, især hvis man er en stor familie. Kig i stedet på det enkelte møbel og vurder hvor meget og hvordan det realistisk set vil udfylde rummet. Først når møblerne matcher rummet, kan man begynde at indrette på et mere detaljeret plan.

 

Badeværelseselementer til det nye badeværelse

Er du på udkig efter badeværelsesmøbler og tilbehør til dit nye badeværelse, kan du benytte dig af en trække smarte tips og tricks.

I små badeværelser kan man snyde sig til ekstra plads ved ganske enkle virkemidler. Eksempelvis vil et stort spejl få rummet til at se større ud. Her kan man vælge et spejlskab hvor man i et møbel får både spejl, opbevaring, lys og stik til shaver, tandbørste eller føntørrer.

Farverne har også betydning, da lyse møbler visuelt giver mere luft og flere kvadratmeter, mens de mørke farver har modsatte effekt. Eksempelvis kan en bruseniche i glas og transparente materialer også få rummet til at virke større.

Hvis du har et begrænset budget, kan vi anbefale dig at kigge efter billige badeværelsesmøbler her, hvor priserne er relativt lave.

 

Køkkenelementer til det nye køkken

Uanset om man er høj eller lav – ethvert køkken burde være udstyret ergonomisk med høj komfort. Køkkenproducenter er opmærksomme på disse behov og fremstiller underskabe i forskellige udførelser.

Alt efter udbyder har de meget forskellige navne, for eksempel standard-skab og maxi-skab. Et trendy look med kontraster er meget moderne lige nu. Det skal virke overraskende og understrege det personlige valg, hele vejen igennem.

Vil du hellere have et sort, enkelt, og eksklusivt design med et stringent og råt udtryk eller helt enkelt, minimalistisk og smart et? Det kan du selv bestemme for både sort og hvid er det der kendetegner et moderne køkken. Du kan se en liste med producenter af køkkenelementer her, hvis du leder efter en udbyder. HTH har været en af de førende danske udbydere i snart mange år, men du bør altid vurdere alle muligheder, for at finde den der passer til dine behov.

Grebsfrie låger er en stor ny trend, de understreger det enkle udtryk i køkkenets design. Det giver de reneste linjer du kan få, og minimaliserer køkkenet oven i købet.

Rene klare linjer med grove materialer og kontraster, som tvister og giver kant til det klassiske hvide køkken. En kraftig bordplade i massivt træ. Det stilrene og grebsløse design rummer masser af funktionelle løsninger og indretningsmuligheder.

Must have elektronik får hjemmet, har udviklet sig meget i gennem de seneste år. Det nyeste er, at man har en universal fjernbetjening som kan styre lyset, musikken og alt muligt andet i hele huset. Man kan endda få det som mobil-app, så du kan styre hele huset med din egen mobil.

 

Hvis du endelig har problemer med indretningen, har du mulighed for at få hjælp hos de fleste udbydere: