Cookies -og privatlivspolitik

Guide til en sikker oplevelse i sengen

Sikker oplevelse i sengen

Der er få ting bedre end ægte kærlighed og en god oplevelse i sengen. Men det fantastiske kan hurtigt blive modvirket af ubehagelige følgevirkninger og sygdomme.

Vi mener der er for lidt oplysningen om vigtigheden af beskyttelse, særligt over for ungen, så Guiden-online giver dig her en guide til en sikker oplevelse i sengen. Få vores bedste råd lige her. 

1. Brug kondom

Sikker oplevelse i sengenDet første og vigtigste I kan gøre er at bruge kondom. Det vil både minimere risikoen for uønsket graviditet og alvorlige sygdomme. De fleste har hørt om kønssygdomme, mens HIV naturligvis er den værste konsekvens af alle.

Der findes efterhånden et bredt udvalg af kondomer på markedet, der kan give en interessant og anderledes oplevelse. Du bør derfor ikke se kondomet som noget du “skal” bruge, men som en ting der kan give en bedre og anderledes oplevelse.

Du kan finde mange forskellige kondomtyper i en shop som Gummihat.

 

2. P-pillen – en ekstra sikkerhed

Selvom I er flittige med kondomet, er der ingen 100 % garantier, så du bør ligeledes benytte P-piller som kvinde. Her kan du vælge mellem P-piller og Mini-piller, hvor sidstnævnte påvirker dig i mindre grad.

Så der er flere muligheder for at finde den rigtige variant og pillerne bør være din/Jeres ekstra sikkerhed, hvis der skulle ske noget uforudset.

Du kan nemt finde pillerne i dit nærmeste apotek.

 

3. Respekt for din partner

Du bør altid have respekt for din partner. Der er desværre historier om personer, der ikke tænker på partneren, selvom man døjer med en kønssygdom eller andre skadelige ting.

På samme måde bør du som mand, aldrig presse din partner til at gøre det uden kondom. Den gensidige respekt i et forhold er utrolig vigtig og endnu vigtigere ved one-night stands, hvor det hele er overladt til din samvittighed.

Så respekter dine partners ønsker og behov, uden at presse vedkommende til noget hun ikke ønsker.

Vi håber du kan bruge vores 3 råd. Der er intet nyt under solen, men de 3 ting er lige så vigtige som de altid har været!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Guide til en sikker oplevelse i sengen, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *