Printerpatroner er noget de fleste af os har brug for. Det kan være du er studerende, leder i en virksomhed eller bare en privatperson, med behovet for at kunne printe.

I alle tilfælde bliver der brugt printerpatroner flere gange om året. Vi ser derfor nærmere på hvordan du kan finde billige printerpatroner online i denne guide. 

Guidens 3 steps

I vores guide har vi valgt at inddele den i steps, så du hurtigt og målrettet kan søge efter det du mangler.

1. Hvad er patronens navn?

Du skal starte med at finde patronens navn. Uanset om du har en HP, Dell eller IBM printer, vil din printermodel afgøre hvilke patroner der passer til den. Du skal derfor finde frem til hvilken specifik printerpatron du søger, så den er kompatibel med maskinen.

2. Undersøg markedet online

Det er nu tid til at gå på jagt efter webshops der tilbyder blæk og toner til din printer. Her kan du enten vælge at besøge et par relevante shops, eller at lave en målrettet søgning efter det specifikke produkt.

Begge fremgangsmåder kan være hurtige og effektive. Husk at sikre dig, at du har fundet den laveste netpris. Det kan du enten gøre ved at handle i webshops med prisgaranti eller ved at anvende diverse sammenligningssider.

3.Tjek omtale og kundeservice

Det sidste step er, at du bør tjekke den valgt hjemmesides omtale og kundeservice. Prisen er bestemt ikke alt, specielt ikke hvis servicen er dårlig, der er lange leveringstider eller hvis der generelt er mange utilfredse kunder.

Du gør derfor klogt i at søge på firmanavnet/domænenavnet og besøg vurderingssider som Trustpilot. Det giver hurtigt et godt indblik i om du trygt kan handle hos dem. På Trustpilot.dk er Cool Computer og Inkpro to af de mest anmelderroste udbydere i branchen.

Så det er i hvert fald webshops som mange hundrede tidligere kunder kan anbefale og er tilfredse med.

 

Vi håber du er blevet klogere på hvor nemt og hurtigt det faktisk er at finde de billigste printerpatroner på nettet. Men glem ikke at lave et hurtigt tjek af shoppen, hvis du ikke har handlet der før. Det kan forebygge de værste og mest ubehagelige overraskelser.