Den økonomiske krise har medført, at mange danskere har øget deres prisbevidsthed. Prisen er i højere grad blevet en købsparameter, når et produkt eller en webshops skal udvælges.

Det er helt naturligt og kun positivt, da man som forbruger bliver gladest for at få mest værdi for pengene. Guiden-online.dk har derfor set nærmere på hvordan du kan købe billige smykker, uden du behøves at gå på kompromis med kvaliteten.

5 trin til at finde billige smykker

1 ud af 5: Beslut smykketypen og dens materiale

Det første trin i guiden, er at du skal vælge den ønskede smykketype. Er du ligeledes afklaret om dets materiale, er det kun en fordel. Du kan opleve at priserne variere fra armbånd til øreringe, så det er altid godt at være målrettet i din søgning.Vedhæng formet som blomst

2 ud af 5: Lav en målrettet Google søgning

Når du har besluttet dig for hvilket smykke du har behov for, skal du benytte din gode ven Google. Over 90 % af alle handler online startede via søgemaskinerne, ifølge FDIH.dk og Google er ligeledes en del af vores guide.

Lav en specifik søgning på fx. billige armbånd i sølv. Du bør lade både smykketypen og materialet indgå i din søgning, for at få de bedste søgeresultater. Du vil herefter sidde med en række potentielle webshops.

3 ud af 5: Besøg de 5 første webshops

Det vil være for tidskrævende at besøge alle webshops i smykkebranchen, så fokuser på de 5 første webshops. Besøg dem og skab dig et hurtigt overblik. Du vil hurtigt kunne udvælge dem med bedst udvalg og de mest attraktive priser.

Når du har udvalg 2-3 webshops, bør du gennemse deres udvalg og finde de billiger smykker, som du finder attraktive. Tjek samtidig deres ry og rygte på nettet.

4 ud af 5: Sammenlign deres priser

Det er klart, at du kun skal ende op med at købe billige smykker, hos en af udbyderne. Du bliver derfor nød til at sammenligne priserne og vurdere, hvor du får mest for pengene.

Du bør ligeledes overveje andre købsparametre, som designmæssig kvalitet, omtalen af shoppen og deres leveringsforhold. Alt må ikke afhænge af prisen.

Hold deres fordele og ulemper op imod hinanden, så du nemmere kan træffe et valg.

5 ud af 5: Udvælg et billigt smykke, der matcher dine behov

Det sidste trin i vores guide til at købe billige smykker, er ikke overraskende, at du får udvalgt det helt perfekte smykke. Det smykke som har en god kvalitet, matcher din personlige stil og har en lav pris.

Om du vælger at følge alle vores 5 trin er helt op til dig selv, men det gør i hvert fald, at du undgå en lang række faldgruber.

Dels at du undgår billige smykkeshops med lavkvalitetsprodukter og dårlig omtale. Samtidig hjælper guiden dig med at udvælge de billigste udbydere på markedet.

Tro det eller lad vær, men det er faktisk muligt at opnå gode besparelser, uden du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Det er Chanti.dk et godt eksempel på, med mange billige smykker, hvor du kan spare op til 70 % og fortsat forvente en høj kvalitet.

På Werring.dk er der ligeledes mange relativ billige smykker, omend udvalget ikke står mål med det du finder på Chanti.

Hvad blev der af de fysiske smykkebutikker?

Undrer du dig over, hvorfor de fysiske smykkebutikker konsekvent er blevet ignoreret i denne artikel, så er årsagen enkel. Du finder ganske enkelt de laveste priser online, hos webshops.

Alle webshops har ikke samme mængde udgifter til leje, el og personale. Deres lavere omkostningsniveau er en væsentlig årsag til, at webshops kan sætte priserne lavere.

Er du konservativ og foretrækker du fortsat at handle i fysiske butikker, bør dit fokus være på tilbud og udsalg. Det er dog en sjældenhed i de fleste guldsmede og smykkebutikker.

 

Har du feedback eller kommentarer, til vores guide om at købe billige smykker, er du velkommen til at lægge en hilsen.